Handmade, Link Love

Link Love: DIY-wanted

Zijn er nog mensen die, tijdens wat waarschijnlijk het meest regenachtige weekend van september moet zijn, idioot veel gepland hadden of ben ik de enige? Uitstapjes naar zee en naar Leuven, verdorie ik heb afgezien met die regen en die wind. ‘k Ga hier echter niet neuten (daarvoor heb ik een vriendje ^-^), want ik heb mij ook wel verdomd goed geamuseerd. Om te beginnen zijn we bij louche typkes zoveel fruitkisten als de Ford Fiesta van het vriendje aankon, gaan halen (14 dus) en er staat mij helaas nog heel wat opkuis werk te wachten. ‘k Ga dan wel de mooiste boekenkast ever hebben (op al die andere fruitkist-kasten na dan)! Voor zij die niet overtuigd zijn van de schoonheid en functionaliteit van fruitkistjes, wacht maar! ‘k Heb een integrale fruitkist-post in mijn drafts staan! Moehaha! Na de fruitkistjes zijn we gaan uitwaaien (letterlijk) aan het strand tot onze oren pijn deden van de wind. Toen moesten we wel een reuzewafel gaan eten. ‘s Avonds konden we nog terecht bij de broer van het Vriendje, wiens vaste verblijfplaats één van onze talrijke kuststeden is. Handig enal.

Vandaag trokken het Vriendje en ik richting Leuven, alwaar ik nog nooit van mijn leven geweest was.  Onbekende Vlaamse steden gaan bezoeken, dat is ook een vorm van citytrippen hé? *bedenkt dat haar lijst niet zo goed vordert* De Invasie was weer smullen van al dat handgemaakt schoons, maar een volledig verslagje volgt daar nog wel van in de loop van volgende week. Voorlopig gaan jullie het moeten doen met een lijstje wanted-to-do dingen.

DIY Pompons

* Freckled Nest: DIY Needlebook – Zoveel schattiger dan een speldenkussen

* Chalkboard spraakballonetjes zijn blijkbaar niet enorm moeilijk om te maken. ‘k Had verschillende tutorials gevonden (try google ^-^), maar deze vond ik de leukste.

* Ik ben er nog niet echt uit of de Prada-kousen voor deze winter wel draagbaar zijn buitenshuis, maar voor binnen achter mijn bureautje te zitten en mij een volwaardige craft-geek te voelen, zijn ze alleszins perfect! De DIY vind je hier.

* Voor de studenten/fashionista’s met te veel kleren die geen standaard Ikea Kledingsrek in huis willen halen kunnen het ook altijd gewoon zelf doen. Inspiratie + een handleiding kan je hier vinden.

* Tenslotte nog eentje voor mensen met saaie witte keukenhanddoeken, want zeg nu zelf, alles is cooler met vlaggetjes op!

http://frecklednest.blogspot.com/2010/08/diy-needlebook.htmlFre
Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply