Movies & Music

Black Swan

‘k Heb de trailer van Black Swan nu al drie keer bekeken. Hij blijft mij koude rillingen bezorgen (die pluim!) en twijfels. Gaat dit een goede of een slechte film worden? ‘k Ben heel erg benieuwd. De trailer is alvast veelbelovend, wat denken jullie?

Black Swan werd geregisseerd door Darren Aronofsky, die ook instond voor de regie van The Wrestler, The Fountain, Requiem for a Dream en Pi. Allemaal films die toch wel ergens een belletje moeten doen luiden omwille van bejubelende geluiden vanuit de pers. Zelf heb ik enkel The Fountain gezien, die alleen al omwille van de prachtige beelden zeker de moeite waard is om te bekijken. De rest, ik weet het shame on me, zijn films die al superlang op mijn “must see” lijstje staan.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Sven September 27, 2010 at 12:47 pm

    Hij gaat nu al op mijn to-see-lijstje 😉
    The Fountain en The Wrestler heb ik nog niet gezien, maar Requiem For A Dream and Pi waren heel bijzondere films, die ik nog steeds graag herbekijk. En deze trailer is in ieder geval heel uitnodigend !

  • Leave a Reply