Daily Life

Feestje!

Tijd voor een feestje deze week, want bij deze wordt mijn nieuwe blogstekje plechtig ingewijd. Driewerf hoera, want ik heb er lang genoeg over gedaan om de stap richting verhuis te zetten.

Gooi de oude link dus uit je feedreader en update hem met de nieuwe link, kerf plutomeisje.be diep in je hersenkronkels, laat een comment na en drink er vandaag eentje op mij (‘t mag zelf water zijn)!

Mijn schitterend plan is om een weekje naar hartelust mijn blog vol te spammen, het enige probleempje is dat ik amper posts heb kunnen voorbereiden. Beetje te veel werk/slecht in time-management (ooit gaan we het wel kunnen ^-^), maar ik ga superhard mijn best doen al mijn posts online te krijgen (en op mijn give-away af te krijgen ;)).

Follow my blog with bloglovin

Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply MissMuffin October 11, 2010 at 5:30 pm

  Eindelijk zeg! Proficiat!
  (en nu timemanagen zodat je veel kan update!)

  • Reply Plutomeisje October 11, 2010 at 6:16 pm

   ik blijf proberen (ook al is het vandaag alweer in het honderd gelopen :P)

 • Reply Kathleen October 11, 2010 at 9:31 pm

  Mjah… als je ooit een goede cursus time management vindt, mag je me die ook altijd doorspelen. Ik ben er zelf ook verschrikkelijk in.

  En hip hoi! Een nieuwe blogstek! Veel plezier er mee en ik verander de link op mijn blogje alvast. πŸ™‚

  • Reply Plutomeisje October 16, 2010 at 12:25 am

   Dankje πŸ˜€ en ik vrees dat echt goede cursussen time-management onbetaalbaar zullen zijn of ze zullen niet passen in mijn agenda πŸ˜›

  Leave a Reply