Home Decor, Inspiratie

Living room inspiratie

Hmm, de helft van mijn titel in het Engels en de andere helft in het Vlaemsch, mag dat eigenlijk wel? *besluit dat regels er zijn om te breken, ha! rebellie enal!* Nu de afwerking van de bureau steeds meer vorm begint te krijgen (de meubels staan erin, maar ‘t moet nog eens goed opgeruimd worden en de muurbekleding ontbreekt geheel…), kan ik mijn interesse beginnen verleggen naar het inrichten van de living. Moest ik ooit per ongeluk serieus veel geld hebben, dan zou mijn living waarschijnlijk een beetje gaan lijken op deze:

Iets met veel licht en natuurlijk hout

En heel veel boeken! Trouwens, over boeken en boekenkasten gesproken, hoe zalig is deze site wel niet? Bookshelf Porn heet hij, dat zegt genoeg zeker? 😀

maar mijn woonkamer is helaas iets bescheidener van formaat en mijn collectie boeken is bijlange nog zo uitgebreid niet (misschien kom ik in de buurt als ik er al mijn cursussen tussen smokkel..). Bij deze dus een paar woonkamer ideeën die wel uitvoerbaar zijn!

Kleurrijke kaders op een witte muur zijn altijd mooi en de sofa is zeker terug te vinden in de West-Vlaamse kringloopwinkels, ‘k heb er al een paar keer op een gelijkaardig model staan kwijlen.

Kistjes! Gestapelde kistjes! Ik kan een volledige post wijden aan alle versies van interieur-dingen met kistjes die ik de laatste maanden heb opgeslagen (en, niet gezeverd, maar ik ga dat doen ook!). Ik hou zo van kistjes.

Wat geldt voor kistjes, geldt eigenlijk ook voor bomen op mijn muur. De talrijke foto’s in mijn inspiratie-mapje liegen er niet om. Materiaal genoeg voor een blogpost. Idem voor blauwe muren eigenlijk… En groene. ‘k Ga het u besparen om van ieder deeltje een blogpost te maken. Enkel voor de kistjes. En misschien voor de bomen.

De dure design versie ga ik mij niet kunnen kopen, maar een geschikte boomstam vinden als bijzettafeltje kan toch niet zo moeilijk zijn?

En nog voor de duidelijkheid van de bronvermelding: alle foto’s linken naar de oorspronkelijke website waar ik ze gevonden heb, is dat niet het geval dan komt de foto uit een mapje op mijn pc en ben ik de bron dus kwijt. Geen enkele van bovenstaande foto’s heb ik zelf gemaakt (I wish :P).

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply