Movies & Music

Stokje: mijn eerste cd

Van De Ongeletterde Wanhoop kreeg ik een stokje toegeworpen, eentje waarin ik mocht vertellen over mijn allereerste cd. Ik heb natuurlijk heel lang en heel diep nagedacht, maar met de beste wil van de wereld kan ik mij niet meer herinneren wat nu echt mijn eerste cd was. Vreemd genoeg kan ik mij wel herinneren wat de eerste cd was van mijn broer (Samson & Gert n°6).

Ik heb wel een verklaring waarom mijn eerste cd zo roemloos ten onder gegaan is in de krochten van mijn geheugen. Mijn ouders (nu ja, mijn ma eigenlijk) vond dat je beter van die samengestelde cd’s kon kopen (zo Hit50 &co) dan volledige cd’s aangezien uw muziek smaak toch verandert, maar die mix-cd’s bleven altijd goed. Ofzoiets. ‘k Zal er ook maar onmiddellijk bij vertellen dat mijn ma nu niet bepaald iemand is die veel met muziek bezig is, dus ergens (een heel klein beetje) snap ik de redenering wel, al heb ik amper naar die Hit50 cd’s geluisterd (wegens toch niet mijn ding).

De allereerste cd die ik kreeg herinner ik mij wel nog (‘t was voor Kerstmis), want het was in volle Spice Girls periode en net zoals iedere zichzelf respecterende pre-tiener wou ik dus ook een Spice Girls cd. Ah, mijn ouders hebben het zich waarschijnlijk beklaagd de volgende dag, aangezien ik er niets beter op had gevonden om belachelijk vroeg op te staan (als kind merk je niet dat het zo vroeg is) en mijn Spice Girls cd op te leggen.

Ik zal iedereen ook maar onmiddellijk geruststellen, daarna is het volledig goedgekomen met mijn muzikale smaak. De volgende cd’s die ik kocht waren pareltjes als “God hates us all” van Slayer en “Slipknot” van Slipknot. Gelukkig voor mijn ouders heb ik die nooit belachelijk vroeg gedraaid. :mrgreen:

En met onderstaand deuntje wens ik u nog een prettige dag verder. ^-^

Ahja, mijn blog-stokje slachtoffers zijn: MissMuffin, Juffrouw Wolinn, de Verbeelding en mister Moonshine Electronics die heel godganse dagen met muziek bezig is (die nog altijd zijn blog niet ge-update heeft, boe enal!).

Edit: tot mijn grote schaamte de blogster die het meest intensief met muziek bezig is vergeten: hup Vachette, schrijf ook eens een nostalgische blogpost over je eerste cd?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply MissMuffin October 14, 2010 at 12:33 pm

    Oooh ik weet die wel nog heel goed. Eens zien of ik er een postje over wil maken :p

    • Reply Plutomeisje October 16, 2010 at 12:24 am

      Tuurlijk wil je daar een post over schrijven 😛 (anders ga ik zielig moeten doen ^-^)

    Leave a Reply