Sketchbook

Sketchbook pt.6

Ze zijn niet echt recent meer, maar ik wou ze wel nog graag delen. Comments zijn altijd welkom, al verkeer ik momenteel in een existentiële “moeder waarom teken ik?”-crisis. De zoveelste. Altijd is er die drive om te tekenen (behalve nu even niet), maar ik raak altijd opnieuw teleurgesteld in wat ik maar kan. Ik heb ook niet de indruk dat ik verbeter of dat mijn stijl in de richitng gaat dat ik hem zou willen zien gaan. ‘k Weet ook wel dat ik alleen maar ga beter worden als ik oefen, maar ik heb precies geen zin meer om te oefenen, ik wil het gewoon kunnen! Iedereen anders lijkt het zo maar te kunnen… *gaat stilletjes in een hoekje “zij zijn groot en ik ben klein en dat is niet eerlijk”-gewijs zitten mokken*

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Kathleen October 22, 2010 at 11:21 am

    Ik zie eigenlijk wel een verschil hoor. Je laatste tekening bijvoorbeeld, tegenover de schetsen die je een paar maanden geleden op je blog plaatste, is echt al pakken interessanter. En handen! Je tekent handen! Zelfs ik kan geen handen tekenen. Ha!

    En je weet wat ze zeggen: oefening baart kunst en dat is nu eenmaal zo. Ik heb ooit ergens gelezen dat als je echt een meester wil worden in iets of dat nu viool spelen is of hardlopen of tekenen, dat je 10.000 uur er aan moet spenderen. Tienduizend uur. Dat zijn bijna 417 dagen. Dat is dus anderhalf jaar ieder uur van de dag, alle 24uur, gebruiken om te oefenen. Dus kom maar uit dat hoekje en geef het tijd. Je bent goed bezig.

  • Leave a Reply