Daily Life

De Invasie zoekt strijders!

Leuven is nog aan het bekomen van zijn Invasie of er doen al alarmerende geruchten de ronde (voor de portefeuille dan) van een nieuwe Invasie. Op 19 & 20 maart 2011 (jawel, twee dagen, er is nu echt geen excuus meer om niet meer te gaan genieten van al dat schoons) trekt de Invasie Kortrijk binnen in kunstcentrum BUDA.

Tijdens deze nieuwe editie zal er nu ook, naast mode, interieur, juweelontwerp en grafische vormgeving, een plaatsje geboden worden aan fotografie en kortfilm.

De Invasie is echter steeds op zoek naar nieuwe strijders (zowel uit België als uit Nederland) die met hun creaties de Invasie van een beetje vernieuwing willen voorzien, zodat bezoekers steeds vers jong talent voorgeschoteld krijgen. Heb je interesse, dan kan je je kandidatuur insturen tot 10 december 2010, waarna een jury een selectie zal maken. Meer info kan je vinden op de website van de Invasie van Kortrijk. Ben je nog onbekend met het hele concept van de Invasie, dan kan je ook nog steeds terugkijken naar de vorige edities om een beetje een beeld te krijgen van het hele gebeuren.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply PussyCath October 22, 2010 at 11:27 am

  Allee, wat houdt er u tegen?! Doen!

  • Reply Plutomeisje October 25, 2010 at 2:06 pm

   erm, de kwaliteit van mijn eigen producten? :p
   Ge moet wel lijk origineel zijn en goed van kwaliteit enzo, ‘kpeis niet dat ik daar door zou raken, ‘k vind mijn tassen nog niet altijd zo goed afgewerkt als ik dat wil. Lijk met vlieseline tussen ieder exemplaar en mooi opengestreken enal 😛

  Leave a Reply