Link Love

Link Love: Halloween style

Ik heart Halloween, volgens mij het leukste feest dat er op een heel jaar is. Commentaar als “maar dat is Amerikaans commercieel gedoe” wil ik niet horen, aangezien Halloween van oorsprong een Europees feest is dat blijkbaar niet binnen de agenda van de Kerk paste en daardoor in de vergetelheid geraakt is. Of neen, ze hebben het vervangen door Allerheiligen. No offence, maar echt feestelijk is die dag niet, terwijl Halloween zo een beetje het vieren van de herfst is voor mij. Uw huis versieren in de aanloop naar Halloween, herfst binnenbrengen en dan een zot feestje de 31e, ik kijk er zo naar uit. ^-^

‘k Ben duidelijk niet de enige die er naar uitkijkt, want op het internet wemelde het afgelopen week van de trics en tutorials ter voorbereiding van Halloween.

* In de zoektocht naar een perfect kostuum kwam ik deze DIY voor een Lady Gaga kostuum te maken. I love it! ‘k Weet alleen niet of ik dat zie zitten van allemaal die kubuskes nog in elkaar te steken… 😛

* Geweldige stoffen pompoenen die heel erg makkelijk te maken zijn.

* Nog leuker zijn deze schattige gehaakte pompoenen. Ik was al eens begonnen, maar ik raakte niet uit aan welke steken ik moest gebruiken. Zucht. Ik ga mijzelf nog eens moeten onderdompelen in een zelfcursus haaksteken leren lezen.

* Kan je een geschikter dessert bedenken voor Halloween dan Red Velvet Cake? Ik heb geen idee naar wat ze smaakt, maar ik hoop goed 😛

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply