Movies & Music

Trailer time

‘t Is niet dat ik geen films gekeken heb de laatste weken, maar op een bespreking van de laatste Harry Potter films zitten jullie wellicht toch niet te wachten (al blijven het leuke films & boeken!). Gelukkig heeft het internet mij weer van een paar trailers voorzien, die ik nu gezellig met jullie ga delen (en dan allemaal gefrustreerd aftellen tot ze beschikbaar zijn in de bioscoop of op DVD).

Megamind is de nieuwe tekenfilm van Dreamworks en ik vind de trailer wel leuk. ‘t Verhaal doet mij ook wel wat denken aan Dr. Horrible en ligt het aan mij of zijn er tegenwoordig veel films waar de slechte eigenlijk niet de slechte zijn?

Ok, ik weet het, Easy A is geen hoogvlieger en waarschijnlijk zo een typisch high school ding, maar soms heeft een mens behoefte aan hersenloos vermaak en daarvoor lijkt de film mij uiterst geschikt. Please, forgive me my brainless guilty pleasures, een mens moet iets doen met de tijd die ze beschikbaar heeft nu True Blood seizoen 3 al compleet op is. Huil.

Ik was het bijna vergeten, maar ik heb vorige week naar Emma gekeken, de BBC mini-serie uit 2009, naar het gelijknamige boek van Jane Austen. Ik heb een lichte verslaving aan Pride & Prejudice (die kostuums, die manieren & Mr. Darcy!), dus vier afleveringen van ieder een uur vol Jane Austin waren een beetje heaven. ^-^

ps: ‘k was compleet vergeten dat ik deze ook nog wou melden. Scott Pilgrim vs. the World is natuurlijk de zoveelste comic-verfilming in het rijtje, maar de reviews beloofden alvast veel goeds. Het enige probleem dat ik heb is acteur Michael Cerra zijn baby-face absoluut geen geloofwaardige 23-jarige maakt. Ik heb geen beter voorstel, gewoon iemand anders!

Oh, wacht, misschien Joseph-Gordon Lewitt, ook een “jong” gezicht, maar geen totale baby face meer, bovendien een goede acteur!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Pebblyn November 1, 2010 at 1:00 pm

    “Easy A” ziet er inderdaad wel een leuke film uit, voor als je brein het weer eens begeven heeft onder die stapel schoolwerk. En who knows, misschien leren we nog iets bij over het mannendom!

  • Reply Movie Monday {Scott Pilgrim vs. the world} | Plutomeisje December 13, 2010 at 3:14 pm

    […] Een tijdje geleden smeet ik de trailer van Scott Pilgrim al op mijn blog. Ik hield me toen in om al te enthousiast te zijn, want let’s face it, dit waarschijnlijk de miljoenste comic book verfilming die Hollywood de laatste jaren richting onze cinema’s en tv’s gegooid heeft. Een mens begint dan al eens te vrezen voor overdosis-verschijnselen, maar eigenlijk vind ik het nog altijd super. Bij deze bent u gewaarschuwd, ik ga nog lekker veel stripverfilmingen bekijken en reviewen, want als ze allemaal zo yummy zijn als Scott Pilgrim kan ik mijn geluk niet op. ’k Ga dan ook maar direct toegeven dat Michael Cera mij totaal NIET geïrriteerd heeft bij deze film, er zijn dus met andere woorden geen redenen om hem niet te bekijken. […]

  • Leave a Reply