Daily Life

Op de agenda in november

Pff, agenda’s op tijd posten is duidelijk niet mijn sterkste kant. Op tijd alle interessante dingen verzamelen die staan te gebeuren volgende (deze dus) maand ook al niet. ‘k Heb toch nog een poging gedaan

Om te beginnen zijn er volgende weekend De Nachten, een literair en muzikaal festival waar ik ooit, heel lang geleden, al eens naartoe was geweest en waar ik enorm goede herinneringen aan heb overgehouden. ‘t Was er de vorige jaren nog niet van gekomen, maar dit jaar ga ik daar staan met mijn gratis ticket van De Standaard in mijn hand, poppelend om al dat lekkers (Amatorski, Blood Red Shoes, Balthazar, Bernard DeWulf, Annelies Verbeke, Peter Verhelst, Skagen,  Tom Naegels,…) te mogen verorberen.

05 & 06 november 2010 in deSingel in Antwerpen, vanaf 20u00. Tickets in voorverkoop zijn €25, ADK €30.

Petit Bazar is ondertussen aan zijn vierde editie toe en ook al heb ik bij vorige edities wel honderduizend keer gezegd dat ik zeker ging gaan (voornamelijk tegen mijzelf), was het er nog niet van gekomen. De 21e november staat echter rood omcirkelt en verder mooi leeg te blinken in mijn agenda. Voorwaar ik zeg u, de Vermiljoenshop gaat geplunderd worden (en niet door mij alleen vrees ik). Toegang is gratis, wat handig is, want dan kan je meer geld uitgeven aan al het leuks dat er te vinden is tussen 10u00 en 18u00 in het ICC (aan het Citadelpark).

Op 29 november is Marina & the Diamonds weer in het land. Driewerf hoera, want haar vorige optreden viel (net niet) in de examens (maar door late examenregeling was het natuurlijk uitverkocht). Mijn tickets hangen al een paar weken te blinken op mijn prikbord en ohboyohboy ik kijk er naar uit. Mooiste is nog dat ik met de fiets naar het concert kan, aangezien het gewoon in de Vooruit is. Hoe zalig.

Verder wil ik ook nog zeker deze maand de nieuwe Ensor tentoonstelling in het SMAK & MSK gaan bekijken en de Devout/Devine tentoonstelling in het modemuseum in Hasselt.

Ook al telt November nu al te weinig weekends (damned you, oktober, met uw 5 weekends!), ‘k ben toch curieus, wat staat er allemaal op jullie planning?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply