Movies & Music

Movie Monday {Despicable Me}

Afgelopen vrijdag trok ik nog eens richting bioscoop. Het vriendje had me weten overtuigen om Despicable Me in 3D te gaan zien. Ik zeg overtuigen, aangezien ik eigenlijk niet van plan was om deze film in de bioscoop te gaan zien. Een mens (meer bepaald een student) heeft nu eenmaal een beperkt budget en dat moet wijs en weloverwogen gespendeerd worden aan impulsaankopen. Tekenfilms in de bios gaan zien, valt daar normaal niet direct onder.

Heel veel kan ik niet over de film vertellen. Kort samengevat gaat het over een mislukte slechterik die moet afrekenen met zijn ontevreden moeder, geldproblemen en opkomende bad-guy talenten. Ondertussen haalt hij 3 schattige meisjes in huis en doet een poging om de maan te stelen.

De film was een aangename ontspanning, niet echt superspeciaal, maar zeker niet slecht. Eigenlijk kunt ge nooit veel slechts doen met een goeie tekenfilm voor uw avond te vullen hé. 🙂

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply