Inspiratie

Geringel

Ik ben er deze week in geslaagd om één van mijn ringen in twee te breken. Niet expres natuurlijk, maar toen ik hem uit mijn tas haalde was hij dus in twee stukken. ‘k Heb niet zo heel veel ringen, dus besloot ik op zoek te gaan naar een nieuw exemplaar.

De ring die stuk gegaan is, was er eentje in de vorm van een slang, dus zocht ik eerst naar een nieuw beestje voor mijn vinger.

Rings - animal
Rings

Om dan uiteindelijk te belanden bij vanalles en nog wat. ‘t Zitten een aantal stukken bij die ik echt supergraag zou in huis halen, helaas zijn de echte zilveren ringen redelijk duur (+€50) en de rest durf ik niet kopen wegen bang voor allergische reacties. Zucht. ‘k Ga maar een in real life ring shoppen zeker?

Als er nog iemand leuke adresjes weet voor ringen met niet te veel steentjes en frutseltjes? 😛

Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply MissMuffin November 14, 2010 at 3:55 pm

  Dat leuke winkeltje in Gent niet ver van dat restaurant waar we eens aten? Verlengde van de veldstraat daar en de 1 passeert er. (niet zo extreem ver van de boothill) Met die keimooie ginko biloba blaadjes als juwelen. Maar misschien ben je niet zo’n fan van plantendingen

  • Reply Plutomeisje November 15, 2010 at 11:02 am

   Ja ‘k ga daar eens gaan kijken, maar ‘k vrees dat die ook boven budget zijn. 🙁

 • Reply Blue Eyed Night Owl November 25, 2010 at 7:40 pm

  Aw, wat jammer, maar hier zitten idd hele leuke tussen. Ik hou ook niet zo van al dat gedoe op een ring;)
  Hebben ze daar ook de winkel SIX, want hier (in Amsterdam) hebben ze tegenwoordig ook veel leuke reptielen(misschien zit er een replacement bij) en insecten ringen.

 • Leave a Reply