Movies & Music

Movie Monday {Harry Potter} (natuurlijk)

Omdat hij woensdag in premiere gaat, omdat ik volgende zaterdag ga gaan kijken, omdat we lang genoeg om het einde van deze filmreeks hebben moeten wachten en vooral omdat ik geen enkele film heb gezien afgelopen week die de moeite was om vandaag te bespreken (ok, ik zag Twelve Monkeys, wat natuurlijk een goeie film is, maar bijna iedereen heeft die al gezien).

Ik ga ook maar direct toegeven dat ik eigenlijk echt wel serieus uitkijk naar Harry Potter and the Deathly Hollows (part I). Ik ben ongelofelijk nieuwsgierig naar wat ze er van gemaakt hebben en of de twee films beiden spannend genoeg gaan zijn. En ik weet nu al dat ik ga ambetant lopen omdat ik de twee delen niet na elkaar kan zien, maar daar ga ik mee moeten leren leven, vrees ik. 😛 (en in afwachting herlees ik het boek. Een paar honderd keer ofzo)

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Wolinn Geniet November 17, 2010 at 11:19 pm

  Oeh oeh!
  Ik ga ook volgende zaterdag! Om 20u15, en gij?

  • Reply Plutomeisje November 18, 2010 at 11:54 am

   In de namiddag denk ik. ‘t Is in Brussel wel 😛

  Leave a Reply