Handmade, Home Decor

Denkbeeldige Plankjes

Ik wil wandplanken in mijn hobbykamer/bureau. Vooral omdat ik hoop dat ik daar allerlei kleine prullen kan op uitstallen op zo een manier dat ze niet op rommel gaan lijken. Helaas laten ze een beetje op zich wachten. Ik besloot dan maar om te doen alsof ik wandplanken ophing en ging met de waterpas, de meter en een rolletje witte tape aan de slag. Ik hing er zelf vlaggetjes aan, want ge weet nooit hoe lang dat nog gaat duren eer er hier echt planken hangen. En ik zat plots ook met een dilemma. Drie plankjes in totaal (zoals de linkerkant op de foto) of vijf plankjes in totaal (zoals de rechterkant). Of gewoon besluiteloos voor asymmetrie gaan en er vier ophangen (zoals op de foto wanneer u het zwarte balkje wegdenkt)? Al die mogelijkheden toch…

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply