Handmade, Home Decor

Gekaderd

Herinnert er zich iemand deze kader nog, waar ik een juwelenhouder van maakte?

Ik vertelde toen zelf dat hij eigenlijk niet zo ongelofelijk goed in elkaar zat. Bovendien vond ik de gouden kleur van de kader eigenlijk stiekem ook niet dat. Toen we alle raam- en deurkozijnen hierbinnen van een nieuw coushke voorzagen, maakte ik dankbaar gebruik van de geopende potten verf en voorzag ook de kader van een nieuw laagske.

Daarna werd de kurk (die tussen de stof en de houten achterkant zit), aan de houten achterkant gelijmd en werden de lijntjes kei-semi-professioneel met mijn hot glue gun (HGG voor de vrienden) vastgezet. ‘t Ziet er allemaal stukken beter uit, geloof me. Of kijk gewoon naar de foto’s.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Stijn November 19, 2010 at 1:51 pm

    In het wit is hij inderdaad stukken mooier! Nice work!

  • Leave a Reply