Inspiratie

Gezocht: inspiratie

Ik betrap mij tegenwoordig op zitten en staren. Niets doen, niets zinnig denken. Tijd voor een inspiratie opkikker.

Om te beginnen zou ik mij heel godganse dagen in Flowerbomb van Viktor & Rolf willen wentelen. ‘k Heb de geur nog maar pas ontdekt en ‘k vind hem super. Ik hou van poederige bloemige geuren blijkbaar. In a universe smelling like Flowerbomb zou ik hele dagen meisje met de prachtigste boeketten in hun haar tekenen. Tot ik geen bloemblaadjes meer kan zien.

 

Mooi artwork helpt trouwens ook altijd in de zoektocht naar inspiratie.

De nieuwe Rue Magazine, ‘k moet er nog een paar duizend keer (virtueel) door bladeren vooraleer ik ieder detail geabsorbeerd ga hebben. Tegen dan kan ik wellicht beginnen aan het volgende magazine.

De fotoshoot in de Vogue UK van december is zo mooi… Zo mooi dat ik naar de winkel gegaan ben om de Vogue te kopen. Happens almost never, want €8 voor een hoop reclame op glossy paper vind ik redelijk veel.

Mijn Pinterest boards natuurlijk! Ze vormen mijn online inspiratie mappen (superhandig om door te scrollen en alles is automatisch gelinkt naar de pagina waar je de foto hebt gevonden).

En als alle bovenstaande dingen niet helpen, dan is er nood aan meer chocolade.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Tess November 25, 2010 at 2:17 pm

    Ik kan ook ùren rondsurfen op zoek naar inspiratie.
    Hele leuke post! 🙂

  • Reply Stijn DF November 25, 2010 at 2:50 pm

    hehe, ben ik blij dat ik niet de enige ben die op ‘zoek’ is naar inspiratie… Misschien moeten we zodra Tess terug is eens een brainstorm sessie houden ‘Out of the box’ denken :D. Al zal er de komende periode van feestdagen, sneeuw, zeemzoeterigheid en examen natuurlijjk wel genoeg inspiratie te vinden zijn denk ik zo!

  • Leave a Reply