Daily Life

Bummer

‘k Had gedacht van vandaag mijn Movie Monday te kunnen posten, hoewel ik al een dag te laat was. En om te vertellen dat ik eindelijk mijn Kerstkrans af is en foto’s te showen van mijn handschoentjes. En om vanavond een verslagje te typen aan mijn allereerste bezoekje aan Lineart. Helaas beslisten de laatste twee dagen daar ietsje anders over.

Gisteren reed ik met een zwaar ademend ratje naar de dierenarts, om daar nooit aan te komen. Alfred (hij was een beetje obese, dus geen ge “-je”) overleed op weg naar daar in zijn bakje op mij schoot. De zoveelste rat die ik zie vertrekken en ik moet eerlijk bekennen dat het steeds zwaarder weegt op mij. De gedachte dat ik misschien gewoon moet stoppen is al in mij opgekomen, maar voorlopig ga ik gewoon mijn groep een beetje afbouwen. Dat gaat helaas sneller dan ik wil…

Vandaag ging ik een beetje met tegenzin naar een verplicht werkcollege (ontdekte vandaag dat het echt wel verplicht is, na de eerste samenkomst helemaal te zijn vergeten -__-), dat erg interessant was (communicatiemanagement I ♥ you steeds meer ^-^) en waarbij ik per ongeluk belande naast mijn babbelzieke toekomstige groepslid. Ik geloof dat het gaat knetteren volgende week op die groepsbijeenkomst. :p Na mijn werkcollege, hups de fiets op naar huis om te eten en mij klaar te maken voor Lineart. Tot zover de planning *bouwt spanning op*. Ik maakte namelijk, voor het eerst in de vijf jaar dat ik in  Gent zit, van heel nabij kennis met de tramsporen. Ik deed wat ik al veel andere mensen heb zien doen in Gent: in de tramsporen rijden. En keihard onzacht vallen. ‘t Ziet er altijd zo pijnlijk uit als iemand dat voordoet en ik kan nu ook getuigen: het is pijnlijk. Twee idioot geschaafde knieën en een hand in het verband. Morgen een bezoekje aan de afdeling Medische Beeldvorming, kijken of ik mijn duim opnieuw gebroken heb. Laten we allemaal duimen van niet (:P) zodat ik snel weer kan bloggen op topsnelheid (of alleszins meer dan nu), want typen met twee vingers (blijkbaar gebruik je uw rechterhand veel bij het typen, ook al ben ik officieel links) schiet echt niet op…

Previous Post Next Post

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply MissMuffin December 7, 2010 at 11:49 pm

  Oh nee, Eline toch! Tramsporen zijn evil.
  Ik duim (pun intended) mee dat hij niet gebroken is

  • Reply Plutomeisje December 8, 2010 at 7:59 am

   Thanks 🙂

 • Reply Pebblyn December 8, 2010 at 3:08 pm

  ‘k Denk dat je geen echte Gentenaar(ster?) kan zijn als je nog nooit de tramsporen van dichtbij hebt gezien… Welcome in the club! 🙂

  • Reply Plutomeisje December 9, 2010 at 1:37 pm

   Hehe, ‘k vind toch dat Gent een minder pijnlijk inwijdingsritueel mag verzinnen hoor :p

   • Reply MissMuffin December 13, 2010 at 11:42 am

    Vallen op de kaseien van de kantienberg telt niet dan?

    • Reply Plutomeisje December 13, 2010 at 4:12 pm

     Hehe, volgens mij wel. Hoeveel mensen dat er daar niet pletsen. ‘t Stond zelf op één of ander kaartje aangegeven als “Dead Ride” bij nat weer. 😛

  Leave a Reply