Movies & Music

Trailertime!

Yay, ‘k heb nog eens een interessante film gevonden. Allez, ik vind hem wel interessant aangezien het een soort remake van Belle en het Beest is. Zonder pratende huisraad dan. ‘k Heb de trailer al ongeveer drie keer na elkaar gekeken, aangezien de onverzadigbare romanticus in mij niet echt kan wachten tot maart 2011. Volgens mij gaat hem wel ok zijn, slechter dan die andere monsters waar de wereld massaal over zwijmelt kan het toch niet worden? *gaat in afwachting Belle en het Beest downloaden. Hey, ik mag dat (denkik) ‘k heb de VHS versie?* 😛

Trouwens over Dinsey films gesproken, is er al iemand naar Tangled gaan kijken? Niet dat ik het officieel ooit zou toegeven, maar ‘k wil die precies wel stiekem zien… I’m so into tekenfilms… ^__^

Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply MissMuffin December 13, 2010 at 5:45 pm

  Ik zie een blinde Barney?

  • Reply Plutomeisje December 13, 2010 at 6:01 pm

   Ja, extra pluspunt! 😀

 • Reply Kathleen December 14, 2010 at 2:28 pm

  Oeh, blijkbaar heeft Hollywood weer een niche gevonden: gillende pubermeisjes + sprookjes = kachiiing! Er komt binnenkort ook een verfilming van Roodkapje met de nodige stoere binken en knappe meiden: http://www.youtube.com/watch?v=PM8V3cHdSC4

  • Reply Plutomeisje December 14, 2010 at 4:02 pm

   Hehe, ‘k Had Red Riding Hood ook al ontdekt, maar aan die zijn must-see gehalte twijfel ik nog een beetje. Misschien ligt het gewoon aan den trailer. 😛

  Leave a Reply