Travel

Gezocht: Berlijn tips

Het Vriendje en ik zijn van plan om in februari naar Berlijn te gaan. Ik kijk er enorm naar uit, zo enorm dat ik aan een soort boekje ben begonnen dat mijn Berlijn fotoalbum gaat worden, maar dat ook mijn gids zou moeten worden om ons door Berlijn te loodsen.

Berlijn is een stad waar ik echt niet veel van af weet, dus ik heb jullie hulp nodig, mijn allerliefste lezers. Alle bezienswaardigheden, coole off route plekjes, schattige winkeltjes, gezellige rommelmarktjes/tweedehandswinkeltjes en restauranttips zijn welkom en worden massaal hard geapprecieerd! Als Kerstcadeau’s worden vanaf nu ook Berlijn-reisgidsen geaccepteerd!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Vampie December 15, 2010 at 3:50 pm

  Wij zijn 2 jaar geleden naar Berlijn geweest ,willen zeker teruggaan.
  We hebben een gids over berlijn gekocht, ge moet maar eens te rade gaan bij mijn wederhelft. 😉

  • Reply Plutomeisje December 16, 2010 at 9:30 am

   ‘k ga dat zeker eens doen 🙂

  Leave a Reply