Daily Life

Kringewinkel

Laatst nog eens een tripje naar de kringloopwinkel gedaan. ‘k Ben altijd lichtjes teleurgesteld over het aanbod in de kringloopwinkels in Gent. Ik ga waarschijnlijk niet vaak genoeg om echt eens wat coole dingen te vinden, maar ik kan mij toch niet ontdoen van de indruk dat de kringloopwinkels waar Miss Muffin mij in West-Vlaanderen geregeld naartoe sleept een veel uitgebreider en interessanter aanbod hebben.

Niet dat ik wil klagen over mijn laatste aankopen, nog altijd blij met ieder stuk. De groene glazen pot gaat bij mijn glazen potten collectie terecht komen in onze bureau/mijn hobbykamer. Bedoeling is dat er naaispullen in terecht komen, maar ‘k heb tegenwoordig meer potten dan spullen om er in te steken…

Kringwinkel spullen: groene glazen pot, theebuiltje in de vorm van een eikel, 4 schattige kopjes

Superschattige kopjes of potjes, geen idee wat ze precies zijn, maar ze gaan dienst doen op Oudejaarsavond als sauspotjes en daarna ga ik ze heel stiekem naar boven verhuizen. Als waterpotjes of papercliphouders ofzo. Ze zijn te lief om in de kast te laten staan.

kopjes

Is it weird om een thee-ei collectie te willen beginnen als ge geen thee drinkt? Geen idee hoe ik deze aankoop ga kunnen verantwoorden, ‘k ga er nog eens moeten over nadenken, vrees ik.

Keramieken thee-ei

Previous Post Next Post

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply MissMuffin December 29, 2010 at 1:10 pm

  Het is een thee-ei… hoe cool kan het niet zijn zeg! Hihi. Maar ik doe dan ook veel rommelmarkten en kringlopen é. En mijn oog moet ook vallen op speciale dingetjes. Het kan ook zijn dat ik van een kale reis terugkom. So no panic!

  • Reply Plutomeisje December 29, 2010 at 5:41 pm

   Maja, gelijk van die schone kopjes moet je in de Brugse Poort ook niet gaan zoeken hoor, keuken materiaal is gene vetten. Idem voor de meubels. Gewoon droevig.

   ‘k Besef nu plots dat ik mijn koffiepot ben vergeten posten O__O ‘t is nochtans ne grappigen, hij lijkt op die witte koffiepot in Suske & Wiske en de Charmante Koffiepot. 😛

 • Reply kleine December 29, 2010 at 1:22 pm

  Ik ben gisteren ook naar de kringloop geweest, die grote aan de visserij. Heb een houten rekje gekocht met allemaal glazen bokaaltjes in, zo waar je kruiden of medicijnen ofzo kunt insteken 🙂

  • Reply Plutomeisje December 29, 2010 at 5:39 pm

   Aah, dat klinkt leuk, ‘k zou zoiets wrs ook meenemen. 😛
   Aan die aan de Visserij raak ik eigenlijk nooit, ‘k gaan altijd naar die aan de Brugse Poort. Misschien helpt dat ook niet echt aan de voorraden goed gerief. 😛

   *mental note: volgende keer naar dien aan de Visserij en een tussenstopje doen in Ledeberg* 😀

 • Reply Delaruelle Susan March 24, 2011 at 7:44 pm

  Kom ik toevallig op jouw blog terecht en dan zie ik toch wel dat dat groen bokaalke bij u is opgedoken.
  ‘T was ooit van mij vrees ik.
  De rest van uw spullekes zijn wel mooi 🙂

  • Reply Plutomeisje March 24, 2011 at 11:16 pm

   Haha, serieus? Zo toevallig. Ondertussen draagt hij zorg voor mijn biais-lintjes 🙂

  Leave a Reply