Handmade

Zegt vaarwel tegen de kerstdecoratie

Vandaag is de dag dat “al” mijn kerstdecoratie terug in de doos gaat, maar ik wou ze toch nog graag vlug delen. Ideale moment ook om mijn pretty wall-kleur eindelijk eens te showen. Van alle kleuren die ik deze zomer gekozen heb, ben ik nog altijd het meest verliefd op de kleur van onze woonkamer. ‘k Heb soms zin om al mijn kamers zo te schilderen, maar dat zou een beetje overdaad zijn. Waarom dat het zo een superkleur is? Ten eerste is het groen en groen is mooi! En ten tweede is het een kleur die onder iedere belichting gewoon mooi is. Nooit te donker, nooit te fel, gewoon altijd mooi groen. 🙂

Kerstversiering

Fruitkistjes kast met Margo Slingerland kaart

Christmas decoration - Kerstversiering

Voila, dat was lijk alle kerstversiering dat ik heb. Ok er zijn lichtjes ook en een zelfgemaakte slinger met kerstbomen, maar die zijn niet belangrijk genoeg voor op de foto te mogen (ben ze gewoon vergeten fotograferen). Mijn punt was: er is werk aan de winkel. Tegen volgend jaar moet mijn woonkamer met de feestdagen in crazy kerst-stemming gebracht geworden. Geen idee wat ik precies allemaal wil (waarschijnlijk is het best om met een thema te werken?), maar ‘t gaat er alleszins iets uitbundiger kerstmis-gewijs aan toe gaan.

En dan nog een afsluitertje. Kijk mijn zelfgestapelde boekenkast! Hoe cool is die niet!

Fruitkistjes boekenkast

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply PussyCath January 10, 2011 at 4:24 pm

    Die paddenstoelen zijn vree wijs!! 😀 En lang leve de boekenkast! 🙂

  • Leave a Reply