Daily Life

Lijstjestijd – 23 before 24

Mijn vorige (mijn eerste!) lijst was niet zo een succes, maar dat wilt niet zeggen dat we daar dan direct met ophouden. Daarvoor is lijstjes aanleggen ook gewoon veel te leuk. Voor het volgende jaar dus een nieuwe lijst en een hoop nieuwe dingen die ik wil doen. ‘k Heb geprobeerd om de lat niet altijd superhoog te leggen, alhoewel dat moeilijk is voor mij, ik ben altijd nogal optimistisch over wat ik ga doen. Een poging dus tot een meer gebalanceerde lijst, vol fun stuff waar ik echt naar uitkijk.

23 before 24 list

Klikken voor grotere afbeelding!

Ik heb wel nog dingetje waarover ik twijfel: stel dat mijn mening over iets in de loop van het jaar zou veranderen, moet ik dan blijven streven om dat puntje van mijn lijst te kunnen schrappen? Ik weet dat sommige geneigd gaan zijn van ja te zeggen, maar ik weet het niet goed. Zou het niet zinniger zijn om dat puntje te veranderen naar iets dat ik dan wel wil doen? Of ben ik dan gewoon een quiter?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply kleine January 31, 2011 at 1:04 pm

    Ik zou het veranderen als je twijfelt. Zo’n lijst doe je om jezelf gelukkiger te maken he, dan moet je niets tegen je zin doen 🙂 Veel succes! (en ik wil gerust eens mee binnenspringen bij de ijverige wijven, ook al heb ik geen naaimachine)

    • Reply Plutomeisje February 3, 2011 at 10:03 am

      Hehe, ja klinkt goed 🙂 Want anders gaat waarschijnlijk nog veel te lang duren eer ik over den drempel geraak daar 😛

    Leave a Reply