Daily Life

Hoera, hoera, het is vakantie!

Gisteren mocht ik mijn laatste examen gaan invullen van dit semester. Hoera! Zelf het feit dat het examen drie kwartier te laat begon, kan mij op dit moment geen *** meer schelen, want het is vakantie! Ter afsluiting van de mottige examen-periode sleurde ik het Vriendje mee naar Julie’s House. Ik koos voor Witte Chocoladetaart met speculoos (ik wou the real thing eens proeven vooraleer ik er mij deze week zelf aan ga wagen) en het vriendje koos voor een kaastaart. Fuck, hoe lekker was die kaastaart niet! Ik denk dat er nog een recept op mijn lijstje van te testen recepten bijgekomen is.

Daarna besloten we nog vlug binnen te springen bij De Huiszwaluw. Super leuk winkeltje, met helaas nogal dure spullen die niet binnen mijn studentenbudget passen. Allez, dat dacht ik toch, want plots stonden er daar super schattige uiltjes aan €9,95. Dat is kei-betaalbaar! En dus staat er een schattig uiltje op mijn appelkistenkast te pronken. πŸ™‚

Uiltje van bij De Huiszwaluw

Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Comments

  • Reply MissMuffin February 3, 2011 at 10:54 pm

    Naast de Sanseveria πŸ˜€

  • Reply Olaij February 5, 2011 at 12:25 pm

    Goed om te weten dat de kaastaart er zo lekker is, dat wordt dan de volgende bestelling bij Julie’s House πŸ™‚

  • Reply MissMuffin February 10, 2011 at 4:54 pm

    I smell a present theme coming up :p Overal uiltje, ooooooveral

  • Leave a Reply