Handmade

Remake

Mijn krantenrekje staat al een hele tijd te blinken onder een nieuw laagje witte lak, maar ‘k wou jullie toch nog de remake laten zien. Het rekje is afkomstig uit de kringloopwinkel, waar ik het voor €1,50 op de kop tikte. De aanwezige vriendjes waren niet geheel overtuigd van mijn aankoop, ikzelf ook niet, maar ik moest en zou een krantenrek hebben, of het nu lelijk was of niet deed er niet toe.

Krantenrekje - before

Na een korte ontmoeting met schuurpapier, plastiek, afplaktape (om de groene achtergrond mooi te kunnen behouden) en de nodige dosis witte lak zag het rekje er plots zo uit:

Krantenrekje - the after

Niet slecht, als je het mij vraagt.

Is het niet schandalig trouwens, dat bijna 8 maanden na onze verhuis de plinten nog altijd niet opnieuw aan de muur staan? Als iedereen nu allemaal eens zegt hoe schandalig dat wel niet is, dan ga ik misschien uit puur schuldgevoel vanzelf aan de slag gaan! Allez, nadat ik mijn drie pagina’s to-do-list voor deze vakantie afgewerkt heb natuurlijk.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply MissMuffin February 11, 2011 at 6:47 pm

  Het is schandalig :p Vooral omdat ik met mijn blote voeten volledig op de onbedekte nagels van desbetreffende plinten heb gestaan. Auwie!!
  En ik was al altijd uber-positief van dat krantenrekje, kheb immers al een heel eind hetzelfde exemplaar op zolder hier staan. Ik moet eerlijk zijn, had niet gedacht dat het zo mooi ging uitkomen met dat wit/groen maar hij staat beeldig in je living.

  • Reply Plutomeisje February 11, 2011 at 9:46 pm

   Haha, neen dat waren die plinten niet. Dat waren van die kleine latjes die tegen plinten genageld werden om dat allemaal goed af te sluiten, maar we hebben die levensgevaarlijke dingen weggegooid, ‘k zag dat echt niet zitten om ook die af te schuren en te lakken, zo gek ben ik niet 😛

   en wat hebt gij niet op uw zolder staan :p Ge zou beter zelf een tweedehandsshop beginnen met herwerkte meubels ofzoiets 😀

   • Reply MissMuffin February 11, 2011 at 11:02 pm

    Zot! Die dingen gaan hopelijks toch binnenkort in mijn eigen stekje een plek krijgen. En ik verzamel dingen die ik mooi vind :p En die meestal ook groen zijn… En mijn ubercoole bestek dat ik aan het samenstellen ben met die bloemekes. Keeps me occupied I guess. En super happy als ik weer eens een vork vind in het kringloop.

  Leave a Reply