Daily Life

Ergernissen

Er viel weinig te beleven op mijn blog de laatste dagen, nochtans bevatte mijn week ergernissen genoeg om hier talrijke lijvige posts online te kunnen gooien. ‘t Is verleidelijk, maar ik ga mij inhouden. ‘k Heb er gelukkig wel foto’s van, dat bespaart mij veel typwerk. :p

We mogen in de 3e bachelor (jaja, ik ben er eindelijk aan’t raken) een “keuzevak” kiezen. Dat is natuurlijk begrensd door studiepunten (5-7), ‘t moet met uw eigen richting te maken hebben en ‘t moest nu in de 2e semester vallen (Geschiedenis van Japan). Verder mag het natuurlijk geen van de keuzevakken uit de master zijn, want die sluiten te perfect aan bij bovenstaande beschrijving en natuurlijk kan een bachelor student toch geen master-vak studeren zeker. 7 Studiepunten is lijk wel keiveel enal enzo hé.

Anyway, mijn bureau zag er na 3 dagen zoeken zo uit:

Messy desk - rommelig bureau

en de planning voor de volgende jaren ziet er zo uit:

studieplanning

Totaal niet verwarrend, ik weet het 🙂

Der was ook nog een hoop gezever bij een organisatie die ik heb helpen oprichten en waar ik talloze uren heb in gestoken. ‘t Is te veel blabla om hier uit te schrijven, maar het komt er op neer dat na 1,5 jaar alle medewerkers aan de deur gezet zijn omdat de voorzitster gelooft dat ze eigenlijk alles altijd al zelf gedaan heeft en dat ze alles gewoon alleen aan kan. Dat zal wel na 1,5 jaar, den basis is gelegd hé. Een spijtige zaak, des te meer omdat we ook gewoon (nog) niets mogen uitleggen op het forum van de vereniging, posts worden verwijderd en er wordt ons weer iets éénzijdig en zonder overleg opgelegd. Zucht. Waar ik nog het kwaadst om ben is dit:

Ban

Vooral omdat er totaal niet over gecommuniceerd is, er is geen reden opgegeven, erger nog, voor zover ik weet, laten ze uitschijnen dat ze niemand gebanned hebben, terwijl de teller op 7 staat. Verenigingsleven heeft mij al serieus teleurgesteld de laatste jaren en ‘t is moeilijk om mij daar opnieuw over te zetten.

We gaan eerst een beetje bezinnen, dingen op rijtjes zetten en dan zien we wel weer waar we ons op gaan smijten. Ah, het enthousiasme van een koppige naïeve geest, volgende keer gaat wel allemaal leuk blijven, wedden?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Olaij February 18, 2011 at 10:17 am

  Waarom doen ze toch altijd zo moeilijk over dingen. Ik ben ook nogal geërgerd… Ik moet volgende vrijdag een examen opnieuw maken omdat de docent mijn exemplaar verloren is 🙁 en dat terwijl ik van maandag tem donderdag al zotveel werk heb!

  Maar goed, veel succes met al je werk hé! Weet dat je niet alleen bent 😉

  • Reply Plutomeisje February 18, 2011 at 1:23 pm

   Dank u 🙂

   En ‘k zou er niet aan mogen denken dat ze mijn examen kwijtraken, ‘k snap sowieso niet hoe zoiets kan gebeuren en ‘k zorg altijd ook dat op ieder blad mijn studentennummer staat. ‘k Zou niet weten ze wat ik ze ons zouden laten doen, ‘t is lijk niet zo fair dat je het moet herdoen, ‘t is niet uw fout dat kwijt is hé.

  Leave a Reply