Sketchbook

Posters

‘k Heb de laatste tijd een beetje moeite met de overvloed aan lege muren hier in huis. Natuurlijk ben ik nog altijd bezig aan mijn schilderijen, dat schiet niet op bij mij. Etsy doorzoeken was dus het logische gevolg en mijn lijstje wanted prints & posters is al behoorlijk lang aan het worden.

most wanted Posters & prints

PlanHertVogelVosjeDreams

Helaas beschik ik niet over voldoende fondsen om genoeg prints te kopen om mijn muren te bedekken. Mijn eerste aankoop is alweer een tijdje geleden en het ziet er niet naar uit dat er nog snel zullen volgen. Wat doet een arme student dan?

Die haalt haar blok aquarelpapier boven, poetst haar verfborstels op en prutst tot ze iets tevoorschijn tovert dat een beetje op het origineel lijkt. Beetje een rip off, I know, maar ‘t is voor erg persoonlijk gebruik only en ze maken mij zo vrolijk als ik er naar kijk. ‘t Gaat wel bij de dingen met veel letters en weinig illustratie blijven, zodat ik voor de rest kan sparen…

Prints & posters: handmade versions

Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply søt March 2, 2011 at 1:09 pm

  Ah, arme studenten mogen ideeën overnemen 😉 Leuk gedaan!

 • Reply Olaij March 2, 2011 at 4:13 pm

  Amai, heb je die letters geschilderd? Heel mooi gedaan!

 • Reply Miss Muffin March 2, 2011 at 6:21 pm

  Chique zeg! Ooh en nog ene die plan B uitlegt…

 • Reply Plutomeisje March 4, 2011 at 11:37 am

  Merci allemaal 🙂 *bloost een beetje*

 • Leave a Reply