Handmade

Aanpassingske

‘t Is lente! Dat heb ik de laatste dagen aan den lijve ondervonden. ‘t Begon plots te kriebelen om ons ramen eens te wassen. En om op’t gras te gaan liggen in de Blaarmeersen, om daarna een terraske te gaan doen in’t centrum.

Daarjuist was ik onbewust aan mijn codes beginnen rommelen. Op geheel amateuristische wijze, dat wel (danku Google Chrome voor dat “element inspecteren”, zo handig! ♥). Op zicht geen supergrote veranderingen, maar wel wat meer kleur in mijn zijbalk, speciaal voor de lente. En wat minder kleur op de achtergrond (jawel, ik help u uw co² uitstoot te beperken, ‘t is graag gedaan!).

Printscreen blog lay-out

Door de “nieuwe” lay-out moest ik mijzelf natuurlijk ook van een nieuwe banner voorzien en nu kan ik dus ook dingen uit foto’s knippen, iets wat voor vandaag volledig tot de mysteriën van het rijk Photoshop behoorde. Ziet waarvoor dat allemaal niet goed is, zo eens wat nieuwe kleuren aan uw blog toevoegen.

Ik ben echter tevreden en ik hoop jullie ook! Als bewijs van uw tevredenheid kunt ge vanaf nu ook mijn blog “followen” (ook al noemt dat hier in dat kotteke ietske anders). Klikken op “neem deel aan deze site” hier in de zijbalk (beetje naar beneden scrollen) en zonder dat ge ooit van uw luie kont moet komen, kunt ge geheel gratis, mijn blog mooi bijhouden in uw google reader of uw google profiel. Als ge dat wilt natuurlijk. 🙂

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply