Handmade

Zwaar bewolkt en regenachtig

Niet dat ik de wolken en de regen al mis, verre van, maar wolkjes en druppels zijn gewoon cool! Tijd dus voor een snel projectje met mijn restje graveerblok.

Stempels maken - regendruppels & wolkjes

Stempels maken - regendruppels & wolkjes

Daarna kon ik natuurlijk niet wachten tot ik nog een keertje passeer aan de betere hobbywinkel om een nieuw inktpadje te kopen, dus haalde ik mijn textielverf boven en leefde mij een beetje uit. Een beetje te enthousiast, aangezien ik de halve inhoud van mijn flesje uitgoot en dus ook moest gebruiken.

Stempels maken - regendruppels & wolkjes

Stempels maken - wolkjes & regendruppels

Weet er iemand trouwens waar ge nog van die éénkleurige witte graveerblokken kunt vinden? Tegenwoordig zie ik overal die tweekleurige (roze+beige), maar ‘k heb daar niet zo een goede ervaring mee..

Previous Post Next Post

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply kleine March 12, 2011 at 1:56 pm

  Kost dat veel, al die spulletjes? Ik vind dat echt super 🙂

  • Reply Plutomeisje March 12, 2011 at 4:45 pm

   Goh, ‘k weet het niet meer precies, maar ik denk dat wel meevalt.
   Zo een A4 graveer-blok was €12 ofzoiets en het graveersetje moet iets rond de €7 geweest zijn voor drie mesjes en dat houten ding waar die opmoeten. Ge kunt dat in een setje samen kopen, dan is het goedkoopst (gekocht bij de Banier). De verf komt van bij Lucas Creativ, waar ze hun oude textiel-verf aan korting verkopen soms en dan neem ik af en toe zo een potje mee. :p

 • Reply Pebblyn March 12, 2011 at 2:59 pm

  Cute!

 • Reply Olaij March 13, 2011 at 11:09 am

  Superschattig! Ik zou ook eens graag met graveerblokken willen werken…Ik denk dat ik dan eens bij de Banier zal binnenspringen om zo’n setje te kopen 🙂 Oh, en om even te reageren om je reactie over dat Facebookfimpje..Ik heb ook geen 800 vrienden en ik accepteer ook enkel mensen die ik ken. Ik vind het ook superhandig om met mensen af te spreken en ik denk dat dat de reden is waarom ik op facebook blijf 😉 Maar goed, er zijn wel veel mensen die niet zoals wij zijn hé 😉

  Ik kan al niet wachten om naar de Banier te gaan 😀

 • Reply zwenzwen May 8, 2011 at 11:55 pm

  hoi plutomeisje
  Ik werk ook met die witte graveerblokken en goh wat ga ik ze missen. Ze maken bij die fabriek enkel nog die met de twee kleuren. Ik ehb er onlangs op hun site besteld en daar stonden de witte op en ik dus een hele voorraad besteld. Ik kreeg het pakket thuis en wat bleek dat het die tweekleurige waren. ze verkopen ze dus niet meer. Moest je ze ergens zien dan moet je ze meteen kopen want op is op!
  veel succes en als je wil volg ik jou en jij mij!
  groetjes,
  zwenzwen (alias, gwen)

  • Reply Plutomeisje May 9, 2011 at 9:01 am

   Hoe pak je dat dan aan met die tweekleurige?

   Bij mij scheurde die blok ipv zo mooi uit gegraveerd te worden en ik weet ook totaal niet aan welke kant het nu de bedoeling is van te graveren. :s
   ‘k Heb al gedacht om er op te gaan zitten, zodat ze warmer en soepeler zouden worden (een tip die ik ooit gelezen heb bij iemand die lithografie graveerblokken gebruikt voor haar stempels), maar ‘k heb het nog niet getest. 😛

 • Reply Vorige week | Plutomeisje March 18, 2012 at 8:01 pm

  […] herkennen het stofje misschien van dit projectje dat ik ooit deed? Materialen zijn dus: handprinted fabric, vilt, draad & acryl verf voor de […]

 • Reply Vorige week | Wijvenblogs March 18, 2012 at 8:16 pm

  […] herkennen het stofje misschien van dit projectje dat ik ooit deed? Materialen zijn dus: handprinted fabric, vilt, draad & acryl verf voor de […]

 • Leave a Reply