Link Love

Link Love

Een Link Love op maandag. Oeps enal. Planning gaat wel nooit één van mijn grote sterktes worden (alhoewel, planning wel, ik ben keigoed in dingen plannen, ze uitvoeren volgens planning is iets anders).

Nu kan ik wel nog vertellen hoe leuk Miss Muffin‘s Rattenquiz en dessertnamiddag wel niet was. Gezellig en voor meerdere herhalingen vatbaar, want volgende keer wil ik niet als tweede eindigen in de quiz, maar als eerste verdorie. Kwestie dat er zo een pluchen Muffin rat op mijn kast kan pronken daarna. En hoe idioot veel desserts er wel niet waren. En hoe idioot veel er wel niet over was. In het licht van de documentaire over de manier waarop we in Europa voedsel verkwisten (hallo, 50% van ons graan gooien we weg?!), was dat laatste wel pijnlijk. Ik beloof dus plechtig dat ik ieder stukske taart en vlaai dat ik mee naar huis heb met krot en mot ga opeten zelfs als ik er licht obese van zou worden. Wie zin heeft mag mij komen helpen!

Ok, tijd nu voor een aantal compleet random linkjes die ik met jullie wou delen!

* ‘t Gaat misschien raar overkomen, maar ik heb een lichte obsessie met handmade trouwpartijen. Dat is vooral raar omdat ik totaal niet van plan ben om ooit te trouwen. ‘k Vind het wel leuk om op die manier andere mensen te bestoken met DIY-tips en zotte ideeën, want een gewoon traditioneel afgelikt huwelijksfeest is één van de saaiere dingen die ik mij kan bedenken.  Wat een geluk dat er een paar trouwers in mijn vriendenkring zitten die behoefte hebben aan versieringstips enz.. Ik kan mijn hartje ophalen aan blogs als Offbeatbride & Rock’nrollbride. Ik zweer het u, daar staan de meest coole trouwpartijen ooit! Ik kwam er ook deze photoshoot tegen, waarin Roodkapje gaat trouwen (naar aanleiding van de Red Ridinghood-film die er aan komt), met bijhorende achter de schermen video. Is dat liedje niet super?

* Kleine heeft geen leven startte samen met een vriendin een nieuwe blog en I kinda like het resultaat. ‘t Moeten niet altijd Nederlanders zijn die met de designsites gaan lopen. ‘k Ben dan ook erg nieuwsgierig in welke richting ze verder gaan evolueren.

http://sketch.odopod.com/flash/OdoSketch.swf?sketchURL=/sketches/305467.xml&userURL=/users/8030&bgURL=/images/bigbg.jpg&mode=embed
* Odosketch, een website waar je zelf schetsjes kunt maken, al slaag ik er niet in ook maar iets deftigs te produceren. Sommige mensen kunnen er duidelijk wel met werken, want op de voorpagina staan er heel wat mooie schetsen. Als je op zo een schets klikt, krijg je het opbouwproces te zien. Leerrijk enzo.

* De Anthology-blog, hoe heb ik zolang zonder gekunnen in mijn reader? Alleen maar mooie dingen!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply De Zuster Van March 24, 2011 at 10:38 pm

    Bedankt voor de leuke links. Anthologie is echt een leuke ontdekking!

  • Leave a Reply