Handmade, Home Decor

Home Improv

Home Improv ofte mijn verkorte en überhippe versie van “Home Improvement” (wat gewoon veel te lang is om uit te typen). Op plaats 14 van mijn to do list voor dit jaar staat namelijk: “Tien projecten to make da house a cooler place!“. Aangezien de examens nog een tijdje afwezig zijn en het zonnige weer van de laatste dagen mij uit mijn winterslaap heeft gehaald, lijkt het mij het ideale moment om eens aan die tien projecten te beginnen.

Home Improv - 10 things to make da house a cooler place

‘k Zal ze opsommen ook, aangezien ik (natuurlijk) een lijstje gemaakt heb.

U ziet het goed, beste lezer, nummer 1 op de lijst is zowaar al afgewerkt. Kom dat tegen, ik moet nog beginnen aan mijn lijst en ze is zowaar al half één tiende gedaan. Hoera voor mij, enal! 😀

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply