Wishlist

Imaginaire Shoplog

Long time no shoplog! Tijd om nog eens een paar van mijn favoriete producten online te gooien en om een beetje te spelen met photoshop. Al doende leert men enal.

‘k Ben al een tijdje licht obsessed door uiltjes, dus het zal niet verbazen dat er nu eentje op mijn shoplijst staat, wanted & needed verrrrry much! Tegenwoordig vind ik alles met vleugels lichtelijk de max. ‘k Denk dat de kool- en pimpelmeesjes die in onze en de aangrenzende tuinen zitten er iets mee te maken hebben.

Imaginaire Shoplog

1. Uiltjeskettng – 2. Vogel paperclips – 3. Groene Schoudertas – 4. Oorringen in de vorm van windmolentjes

Van de felgekleurde washi-tape ben ik al een tijdje fan, ik heb zelf heel Etsy & Dawanda afgespeurd naar de goedkoopste deal. Ook de wereldkaart staat al een hele tijd op het verlanglijstje, oorspronkelijk was ik op zoek naar een vintage exemplaar tot ik plots voor dit handgetekend exemplaar viel. Dankzij de 202 bijgeleverde pins ook ideaal om bij te houden hoe ver je gevorderd ben in uw World Domination-plan. Voor $250 wordt ze, inclusief tote bag, bij u thuis afgeleverd, al kan ik voor dat geld ook gewoon zelf ene proberen maken.

Imaginaire Shoplog

1. Handgetekende wereldkaart – 2. Washi Tape (10 kleuren) 3. Kussenhoes – 4. Everything Goes Anywhere Print

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Pierre April 4, 2011 at 6:08 pm

    Die vogelpaperclipkes zijn super. Alweer wat inspiratie voor exclusieve “waar haaalt gij dat toch?” cadeautjes opgedaan 🙂
    180 dollar voor die ongelimiteerde wereldkaart print lijkt me toch wel wat veel. Je kan beter eens wat rommelmarkten afschuimen voor zo’n bruin-geel schoolexemplaar. Voor hetzelfde geld heb je al bijzonder mooie gelimiteerde archief prints van bijvoorbeeld Jeremy Geddes, Scott Musgrove of Edwin Ushiro.
    Geestige blog trouwens, doe zo voort!

  • Leave a Reply