Home Decor, Inspiratie

Home Improv [Inspiratie]

Home ImprovNa mijn poster-post moest ik op zoek gaan naar cheap-ass manier om mijn kunstige werkjes op een mooie manier tentoon te stellen. Ge kunt namelijk niet eerst zeggen dat je geen geld hebt om the real deal te kopen en daarna met een lading dure houten kaders thuiskomen.

Het internet vormde dus een bron van inspiratie om mijn artwork op een deftige manier een plaats aan mijn muur te geven. Ikea, mijn oma & de kringloopwinkel gaan mij voorzien van nodige kader en hangmateriaal, lichtelijk tot zwaar geïnspireerd door onderstaande collage.

bronnen voor de kapstokken: 12.

DIY art display - Doe-het-zelf kunst uitstallen

Hangmateriaal verzamelen is één ding. Inhoud voor dat hangmateriaal is een ander. En de manier waarop al die die dingen gecombineerd moeten worden tot een geheel dat klopt, dat is nog iets anders. ‘k Vind dat de schikking van kaders en kunstwerkjes aan een muur veel kan maken (of kraken). Alweer iets waar ik met licht bezwete handjes naar uitkijk.

Muurbloempjes - Hoe artwork & illustraties ophangen

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply