Home Decor, Inspiratie

Home Improv [Tuin Inspiratie]

Home Improv

Zelf de inrichting van mijn tuin schreeuwt om een inspiratie post. Al was het maar omdat ik zelf zou te weten komen welke richting ik nu eigenlijk uit wil met mijn tuintje. Wat wel al vast staat is dat ik een verzameling “eetbare” planten (kruiden, fruitboom,…) wil. ‘t Is altijd leuk als uw tuintje ook iets opbrengt. Daarnaast wil ik het grootste deel van het jaar kunnen genieten van een bloemenpracht, zo vroeg en zo laat mogelijk in het jaar als kan!

Tuin IdeePlanten kastje - oude meubels in de tuin

Tenslotte ga ik met plezier de racist uithangen in mijn tuin. Ik heb niets tegen uitheemse planten, vele soorten zijn vaak zo prachtig dat ik een ellenlange lijst met uitzonderingen zou willen opstellen, maar als het even kan, dan zal ik voor de inheemse variant kiezen. Kwestie van onze eigen insecten en planten te bevoordelen, want sommige soorten hebben het moeilijk de laatste jaren.

Paarse regenBijenhotel - Bee Hotel

Nog iets wat zich zeker en vast gaat mogen uitleven in mijn tuin is mos! Altijd groen en levendig en de ideale manier om saaie betonnen afsluitingen of lelijke betonnen bloembakken op te vrolijken!

Mos graffiti - Moss Graffiti

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply