Daily Life

Petit Bazaar

Petit BazaarBinnenkort is het weer van datum: de ondertussen 5e editie van Petit Bazaar in het ICC in Gent! Om deze editie nog spetterender te maken dan de vorige, worden alle bloggers uitgenodigd om extra reclame te maken. Dat moeten we natuurlijk niet zomaar doen, neen, er valt wat te winnen:

Petit Bazaar - Give Away

Bij deze dus een warme oproep aan iedereen met kindjes, een verslaving aan schattige spullen of een lege agenda om op 28 of 29 mei 2011 af te zakken naar het ICC in Gent. De deuren zijn op 28 mei open tussen 16u en 20u en op 29 mei is iedereen welkom tussen 10u – 18u. Inkom is gratis. Voor meer informatie en de lijst van de aanwezige standhouders zie PetitBazaar.be. Ik kijk er alvast naar uit!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply