Daily Life

De voordelen van een kort kortetermijngeheugen

Vorige week lag er een pakje op mij te wachten in het postkantoor. Van Papiermier. Dat was geen verrassing, ik had het namelijk zelf besteld. En ik had ook zelf aangegeven dat mijn bestelling mocht ingepakt worden als cadeautjes. Beste Ingeving Ooit!

Papiermier - verpakking

Ik kon natuurlijk alleen maar superhard zitten glimlachen natuurlijk toen ik de verpakking openscheurde. Door al het gedoe van twee keer naar het postkantoor te moeten lopen was ik ook helemaal vergeten dat ik om cadeauverpakking had gevraagd (ideaal, verras jezelf :D).

De schriftjes gaan mijn nieuwe ideeën boekjes worden, nadat mijn vorige schrift uiteindelijk toch vol raakte. Ze zijn redelijk klein, maar ik heb ondertussen al gemerkt dat kleine schriftjes om verschillende redenen te verkiezen zijn boven A5 schriftjes. Je kan er korte lijstjes kwijt op net één bladzijde, ze passen in iedere handtas, ze zijn klein en wegen dus weinig en ze zijn ook supersnel vol, zodat je aan een volgend schriftje kan beginnen, overtuigd van je eigen overvolle creatieve brein. Niets dan voordelen dus. ^-^

Papiermier - bestelling

Tip voor deze week in het kader van het creëren van uw eigen geluk: bestel iets online, vink de cadeau-papier optie aan en maak jezelf een week later gelukkig met een aan huis geleverd cadeau! (En als ge er teveel over nadenkt dan is het een soort van tijdsreizen, een cadeau uit het verleden, hoe zot is dat niet?)

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply