Link Love

Link Love

‘t Is nog eens tijd om mijn onmetelijke liefde voor the interwebzz met jullie te delen! Vandaag een extra uitgebreide versie, want met de lancering van een nieuw online magazine vond ik het ook het ideale moment om mijn favoriete e-magazines eens mooi in een lijstje te gooien.

Link Love - Tutorials & DIY's

 1. Kussensloop: Ideaal voor als je geen chevron stof in huis hebt + het heeft wel iets extra natuurlijk, dat je het patroon helemaal zelf creëert.
 2. Pallet Shelving: ‘k vind onbewerkt hout echt super en planken van onbewerkt hout nog superder. ‘k Heb hier eigenlijk niet echt een link van naar een bepaalde tutorial, maar als je even googelt zul je wel snel genoeg tutorials tegengekomen (en anders gewoon zo, hoe moeilijk kan het zijn?)
 3. Pallet Garden: ontdekt op de Verbeelding & instant love! ‘k Heb bovendien het ideale terras voor zo een project. 🙂
 4. Monstertjes boekenwijzer: gewoon te schattig om niet te delen.
 5. DIY houten plank: een onbewerkte houten plank, need I say more? It’s just love.
 6. Pleated Pouch Tutorial: leuke variatie op een gewone tasje

PaperRunway Preview

Genoeg andere links gedeeld, ziehier mijn favo online boekskes! Doen die u nu niet spontaan verlangen naar een of andere tablet pc waarmee ge dan buiten in de zon door de prachtig vormgegeven pagina’s kunt scrollen in plaats van achter uw computer scherm geplakt te zitten? Wit te wezen enzo? Mij wel!

 • *nieuw* Paperrunway: inspirerend magazine that’s all about paper. Papier in alle mogelijke vormen en gebruiken, ideaal om cadeautjes geven nog leuker te maken door de prachtige inpaktips. Het magazine heeft net zijn eerst editie uit en smaakt naar meer!
 • Rue Magazine: Kleur, inspiratie, mode, DIY’s, binnenkijken bij internet-famous bloggers en designers, interviews en dat allemaal vormgegeven met prachtige fotografie en gemiddeld zo een 200 pagina’s dik. I’m in love!
 • N.E.E.T. Magazine: DIY, ecofriendly, mode en vol leuke interviews, N.E.E.T. kon zeker niet in dit lijstjes ontbreken!
 • Covet Garden is perfect voyeurisme, ongegeneerd binnenkijken in huizen die nog nooit een interieurarchitect van dichtbij hebben gezien en die perfect weergeven wie de eigenaar is. Iedere editie van het magazine staat in teken van één huis en de eigenaar ervan, telkens aangevuld met met een beetje mode en een DIY stukje (craft, koken,…).
 • Sweet Paul Magazine: omdat het gewoon prachtig vormgegeven is met van die dromerige foto’s waar je alleen maar kunt bij wegdromen en bovendien de perfecte combinatie tussen crafting en eten.
 • Adore Magazine is een Australisch home en lifestyle magazine. Ook hier wordt er al eens binnengekeken bij bloggers
 • Ook leuk: VT Wonen! Omdat je bijna alle oude edities van het magazine online kan vinden. Ideaal voor mensen die (zoals ik) dit magazine veel te laat leren kennen.

‘k Moet toegeven dat ik sowieso een fan ben van boekjes en magazines. Ik heb wel altijd één of andere magazine waar ik zwaar naar de volgende editie uitkijk, zowel op papier als online. Helaas zijn de meeste aan de dure kant, dus dat maakt de online magazines nog leuker! Wat zijn jullie favoriete (online) magazines, welke moet ik zeker nog eens bekijken?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply