Handmade, Sewing

Vosjes!

Wow, ‘t heeft wat langer geduurd dan gedacht, ik speel namelijk al sinds December met een idee en een patroon voor vosjes, maar uiteindelijk raakte de boel geknipt (uit goedkope blauwe velours uit de Strik, want oranje had ik niet)…

Vosjes

… en gestikt! (excuses voor de crappy foto’s, maar ‘t zijn helaas examens en ‘k heb geen tijd om nieuwe foto’s te nemen :().

Vosje James

Vosje Geoffry

‘k Was achteraf gezien toch niet helemaal tevreden over mijn patroon (lijkt het wel genoeg op een vos? + een paar probleempjes met de staart), er is dus nog wat sleutelwerk aan. Misschien dat ik een mini-versie ga maken om mijn patronen met te testen, want probeersels van 40cm hoog zijn nogal veel werk. 😛

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply So far… | Plutomeisje July 3, 2012 at 10:32 am

    […] en eentje voor het petekind van het Vriendje). Ik maakte ook nog een kleine versie van mijn vossenkussen, maar in al mijn haast om het in te pakken vergat ik het natuurlijk te […]

  • Leave a Reply