Handmade

Idioot veel

Ik knipte namelijk eerst idioot veel cirkeltjes uit stofjes die allemaal in mijn restjesdoos waren terecht gekomen.

Cirkeltjes en bloemetjes

Bloemen en cirkeltjes

om vervolgens idioot veel bloemen te maken…

Bloemen zonder cirkeltjes

en nu volgt er waarschijnlijk een idioot lange pauze vooraleer ze allemaal afgewerkt raken. 😛

Ik knipte niet alleen cirkeltjes, er werden ook nog een paar pagina’s in mijn schetsboek gevuld met ideeën voor shoppers. Niet dat ik een drastische vernieuwing in het patroon van die tassen heb uitgevonden, maar ‘k heb wel 19 verschillende versies bedacht, die ik hopelijk allemaal de komende weken in elkaar ga steken. ‘t Zitten verschillende technieken bij die nieuw zijn voor mij (zeefdrukken en borduren bvb), dus ik ga mij kunnen amuseren (en der is no way dat ik 19 shoppers ga houden, dus houdt de shop in de gaten en verwacht u maar aan een Give-Away!).

‘k Heb ook opnieuw zitten werken aan een leuk logo, kwestie van labeltjes te kunnen laten drukken met iets op dat ik echt leuk vind zodat mijn kussens en tassen en pluchen beesten niet meer “merk”loos door het leven moeten gaan. Het enige probleem is dat ik niet weet hoe of wat ik moet doen om mijn papieren versie op een deftige manier om te zetten naar een digitale versie. ‘k Had een scan genomen, maar toen bleek dat het papier dat ik had gebruikt doorbloede, waardoor mijn lijnen dus op niets meer trokken. Tips zijn dus meer dan welkom!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Ine June 7, 2011 at 11:28 am

  Cool idee voor de trouw die bloemen.. *kuch* hint *kuch*

 • Reply Lieze June 7, 2011 at 11:30 am

  Da is idioot cool !

 • Reply Olaij June 7, 2011 at 12:28 pm

  Supertoffe bloemetjes! 🙂 Om je logo te digitaliseren moet je inderdaad eerst je blad inscannen en daarna moet je je ingescande tekening tracen in Illustrator. Prutswerk als je ‘t mij vraagt! Misschien kan je best eerst wat tutorials zoeken om het wat beter te begrijpen 🙂 Veel succes ermee en ook met je examens!

  • Reply Plutomeisje June 8, 2011 at 12:55 am

   Danku 🙂

   En dat wordt verschillende soorten papier en pennen testen dus en met Illustrator heb ik nog nooit gewerkt… Uitdaging! 😀

 • Reply Tasha June 7, 2011 at 9:55 pm

  ooh mooi!
  hoe maak je die?
  heb je geen teveel ^^

  • Reply Plutomeisje June 8, 2011 at 1:00 am

   ‘k Weet nog niet echt hoe ze allemaal gaan eindigen, maar als ik er eentje over heb, zal ik aan u denken. 🙂

   En ze zijn totaal niet moeilijk om te maken, der zijn redelijk veel handleidingen online te vinden, o.a. hier: http://madamezsazsa.blogspot.com/2010/09/maak-een-broche.html. Eens googlen op “Fabric Flower DIY” ofzo gaat u waarschijnlijk nog een hoop alternatieve versies opleveren. Ge hebt ook zo een soort Japanse stoffen bloemen (kanzashi flower), moet je eens proberen als ge tijd te veel hebt, bij mij lukken die niet echt 😛

  Leave a Reply