Handmade

Etsy Craft Party

Etsy Craft Party

Vandaag is er een wereldwijde Etsy Craft Party. Ik hou enorm veel van het concept (samenkomen met een hoop mensen en u al craftend uitleven, maar dan nog veel feestelijker dan anders), maar helaas valt het dit jaar, net als vorig jaar, tijdens de examenperiode. Geen samenkomsten dus voor mij en ik ben zeker niet de enige die met kriebelende vingers dappere pogingen doet om achter de cursus te blijven zitten. Mijn volgende examen is gelukkig wel nog eventjes af, dus ik vond dat ik wel hier en daar een paar uurtjes kon afsnoepen van mijn blok-tijd, niet voor mij, maar voor jullie! Ik heb namelijk een aantal kleine/korte tutorials in elkaar gestoken, ideaal om de gedachten eventjes te verzetten en totaal niet moeilijk. 🙂

De tutorials komen in de loop van morgen en de volgende dagen online (want ken dat, anders is het mijn fout als ge de hele dag hebt zitten prutsen met vanalles!). In afwachting kunt ge de Etsy Craft Pary Kit eens bekijken of kunt ge u inlezen over Etsy Craft Parties, zodat ge volgend jaar zelf ene kunt organiseren bij u in de buurt. 🙂

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply