Link Love

Link Love

Resolution Subway Art - by Lilblueboo

‘t Zit niet echt veel lijn in de linkjes die ik ga delen vandaag, zie het als een clash tussen een paar interessante posts die ik gewoon moest delen en een paar DIY’s die ik jullie gewoon niet kon onthouden omdat het gewoonweg egoïstisch zou zijn. En ik ben gewoon nooit egoïstisch op zondag (tenzij er taart is…).

  • NEnz: supervrolijke, drukke, Nederlandstalige blog, love!
  • Op de Etsy-blog verscheen er deze week een artikel over de geschiedenis van goedkope kleren. Best hallucinant en enigszins bedroevend om te lezen. We hechten amper nog waarde aan de kleren die in onze kleerkast hangen, de kwaliteit van de gebruikte stoffen is idioot veel gedaald, maar zuchten wel verlangend bij foto’s van stijlvolle vrouwen uit de jaren ’30 – ’50 en vragen ons af hoe ze het toch deden toen…
  • Resolution Subway Art Tutorial, ziet er do-able uit en ik heb nu eenmaal een zware behoefte aan dingen om aan de muur te hangen, ‘k ga dus alvast een resolutie bij elkaar beginnen sprokkelen. 🙂
  • Learn how to blockprint tutorial op Papernstitch
  • Op Studio Sweet Studio tonen ze Vaugh Fender’s design proces bij het uitwerken van een nieuw lettertype. Super interessant imo.
  • Tenslotte nog een hoop random craft tips, want ge zijt nooit te oud om bij te leren 🙂

Nog iemand die vindt dat post-droge-periode-regenbuien DE ideale moment zijn om in’t bos te gaan wandelen? (volgens het Vriendje vind ik het altijd de ideale moment om in een bos te gaan wandelen… misschien is dat een gevolg van mijn chronisch gebrek aan boswandelingen?)

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply