Link Love

Link Love

Ha, zondag! Normaal een rustdag, maar in mijn geval de laatste dag waarop ik nog eens zwaar moet doorblokken. Helaas ben ik er de laatste dagen in geslaagd om mijn slaappatroon helemaal te ontregelen. Mijn pogingen om vroeg in mijn bed te kruipen en slaap in te halen eindigden altijd in rusteloze nachten met weinig slaap en veel wakker worden. Slechte nachten leidt bij mij dan weer tot een overmatig internet verbruik en in slaap vallen op mijn cursussen. Letterlijk helaas, want niets werkt voor mij zo goed om in slaap te vallen als een droge cursus. Gelukkig dient dat overmatig internetverbruik nog voor iets, ik kan namelijk mijn favoriete linkjes delen van deze week. 🙂

Stofjes

Via Tiene heb ik deze site vol prachtige stofjes mogen ontdekken. Ik ben al met mijn bankrekening aan het overleggen hoeveel we kunnen missen moest het echt nodig zijn. 😉

Een andere leuke ontdekking deze week was Chick Steals, een blog waar mode en DIY’s samenkomen op een manier dat je gewoon zelf zin krijgt om aan de slag te gaan. Bovendien allemaal erg doenbaar.

Er stijlvol uitzien is niet direct een van mijn kwaliteiten en veel interesse in make-up enzo heb ik ook al niet, maar ik lees gewoon graag mode-blogs.  En die van BrunetteBlogging is grappig en vlot geschreven, dus wie ben ik om deze niet aan mijn feedreader toe te voegen? *grin*

Etsy Shops

Nog leuk om te ontdekken deze week waren de webshops van Sea of Bees (die statement jewelry verkoopt met bosdieren), de shop Graphic Spaces (super schattige boekenkasten en boekensteunen) en de shop van Shade of Bonsai die onder andere broches en oorringen verkoopt die sterk geïnspireerd zijn op Origami.

+ nog een herinnering dat mijn give-away nog altijd loopt, gewoon een berichtje nalaten en je maakt kans op het hele pakket. 🙂

+ Wenst u nog een prettige zondag!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply