Inspiratie

Pretty Things

Urgh, aan het begin van deze post besef ik plots dat mijn hersenen echt wel op vakantie zijn vandaag. En dat ik wat laat ben met deze post, maar ik had deze morgen examen (het ging acceptabel goed, thanks for asking :)), dus kon er gisteren niet naar mooie dingen gezocht worden. Bereid u dus maar voor op complete randomness, er is no way dat ik hier een rode draad of veel gepraat aan ga kunnen koppelen (al is dat laatste mss een goed ding ;)).

1. ‘k Ga dat dus een hele zomer herhalen, zodat ik massa’s gedaan krijg 🙂

Dream

2. Altijd als ik zo foto’s zie, dan krijg ik zin om in de auto te springen (aan de passagierskant :P) en een roadtrip door Europa te maken. Roadtrips door Europa zijn volgens mij zwaar ondergewaardeerd, Europa is de max!  *istotaalnietjaloersopaldiedatdoorAmerikatrekkenofNewYorkzienenzo* (U ziet Slowakije, Spanje, Noorwegen, Engeland en Ierland)

Kasteel

Barcelona, daken van Gaudi

Borgund Church, Norway.

Bradford-Upon-Avon, England

Antrim, Ireland

3. Goed gevonden én mooi!

speldjes, mooi!

4. Ha, ik wil! (UrbanOutfitters)

Rolschaatsen met luipaardprint

5. Gewoon omwille van de pure schattigheid/geekheid (kan helaas de bron niet terugvinden :()

Robot knuffel

En tenslotte:

drink champagne & dance on tables

Hehe, I wish dat ik dat vanavond ging doen, maar ‘t zal eerder zijn: drink ne warme choco en gaan slapen om een idioot vroeg uur, want ik ben ZO moe!

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply