Fashion

Festival Outfits

De zomervakantie zit er aan te komen en dat wilt dus ook zeggen dat je weer kunt kiezen uit een massa zomerfestivals. En wie zomerfestivals zegt, zeg festival-outfits. ‘k Ben altijd verbaasd (op een “mor allez, wie draagt dat nu op een festival, ‘t is gene modeshow zenne, dat is keiongemakkelijk” manier) wanneer ik in modemagazines festivaloutfits voorgeschoteld krijg. Vaak bestaan die uit een combinatie van lange jurken of rokken (erm, modder, iemand?), hoge hakken en kledij van €200 en meer… What are they thinking?

‘k Vind het zelf niet altijd even makkelijk om de juiste outfit bijeen te scharrelen, maar ze moeten alleszins comfortabel zijn, multifunctioneel qua weersomstandigheden en met makkelijke schoenen (liefst toe en stevig, voor als ge tijdens een concert een extreem enthousiaste fan op uw tenen krijgt, maar dat is optioneel :P).

Waarschijnlijk heb ik nu voor sommigen een joggingsbroek, een t-shirt & trui en een stel sportschoenen beschreven. Als ge dat per se wilt, ge doet maar, maar ik heb meer de voorkeur voor de outfits die ik bijeengesprokkeld heb op the web.

Rock Festival Time

Jumper Start, $73 – Black wedge, $33 – Metal ring, $9.99 – Ring, $8 – All Saints feather earrings, $65 –  Alexander McQueen silk scarve, £165 – Hair bow accessory, $12 – You’re My Heroine Ring – ModCloth.com, $18

 

festival outfit n°2

Hurley sweatshirts hoody, $24 – Fat Face lightweight hoody, £45 – ShanaLogic.com – 100% Handmade & Independent Design! Sweetheart Jumper…, $48 – Dr. Martens dr martens boots, $130 – Long ring, $12 – Geometric jewelry, $38 – Loop scarve, $40

Wegens een gebrek aan centjes en een overschot aan goesting om dingen te maken, ga ik mijn festival-outfits gewoon zelf in elkaar flansen. ‘k Heb alleszins al één leuke rok (die supergoed gelukt is!) met zakken, nu nog een kleedje. 🙂

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Eindejaarslijstjes lijst | Plutomeisje January 2, 2012 at 11:36 am

    […] Festival-outfits: Dit jaar stond er op mijn 23 voor 24 lijst dat ik op zoek zou gaan naar mijn eigen stijl. Daarmee […]

  • Leave a Reply