Daily Life

a little bit of randomness :)

Did you miss me? ‘k Weet wel dat het maar vier dagen was, maar ‘k heb mijn blogje (+ mijn favoriete lezers, jullie!) wel gemist. Donderdag (na een dag vol EXTREEM slecht tijdsmanagement) en geen voorgetypte blogposts trok ik naar Dessel. Om drie dagen af te zien door het weer (koud & miezerig dat omsloeg in deze afgrijselijke hitte, ik haat hitte!), om mijzelf en mijn slechte planning te vervloeken (verkeerde schoenen aan en de extra’s vergeten), om veel rond te hupsen en met mijn hoofd te staan schudden en om te genieten van de sfeer, het gezelschap en de muziek en om op ieder moment te denken: “aaah, ik kom zo zwaar terug volgend jaar!”.

Gisteren moest er bekomen worden, ‘k heb zelf de moeite niet gedaan om te koken en vandaag stond er vooral veel opruim werk op de planning. Voor ik naar Graspop vertrok wou ik namelijk per se (en krijg dat maar eens uit mijn hoofd) een nieuwe rok en een nieuw kleedje… maken. Ge weet al waarom donderdag niet zo goed gepland was zeker? Juist, dat kleedje moest nog af natuurlijk. En dat was het ook… op de Peter Pan kraag na.

Het rokje en kleedje zijn ook verantwoordelijk voor de ontplofte toestand van mijn bureau en zodra ik braaf opgeruimd heb, worden er foto’s genomen en gedeeld. Hopelijk voor mij en jullie vandaag nog. ­čÖé

Voor de geïnteresseerden:

  • gezien en goedgekeurd: Volbeat, Epica, Sepultura, Diablo Blvd, Moonspell, Cradle of Filth, Kreator, Avenged Sevenfold, Amorphis, Slipknot & Bring me the Horizon
  • niet gezien en precies wel spijt van: Pain & Monster Magnet
  • moeten dringend hun geluidsman ontslaan: Lacuna Coil
  • mogen op pensioen gaan: Judas Priest
  • 2 sjaals, 3 paar kousen, 4 oorringskes & 1 Ayreon cd & een hernieuwde verslaving aan Attitude Holland… (had meer kunnen zijn, maar de laatsten dag sloten die winkeltjes wat vroeger :()
Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply