Inspiratie

Pretty Things

Terwijl u op uw gemak onderstaande post doorneemt, besef dan dat ik hoogstwaarschijnlijk aan het vechten ben tegen verveling en saaiheid. Het is namelijk zo dat ik woensdag plots te horen kreeg dat ik vrijdag misschien al mocht beginnen vakantiejobben. En dat was ook zo, alleen niet in Gent, zoals gezegd, maar in Oudenaarde. De kantoren in Oudenaarde zijn een miljoen keer minder spannend dan die in Gent en dus voorspel ik tegen de tijd dat deze post online komt verveling. En vermoeidheid wegens idioot vroeg opstaan (6u! al begin ik serieus te twijfelen of ik morgen niet wat later zou gaan :P). Voor uw vermaak op maandagvoormiddag is er gelukkig nog mijn lijstje met mooie (of inspirerende of mega random) dingen. 🙂

1. Uiltjes op keien. Zo mooi + ideaal voor ergens een compositie op een muur of een kast te maken. 🙂

Owl rocks

2. Er volledig voor gaan. Nu!

Pretty Things

3. Gekleurd touw! Ik krijg er hetzelfde gevoel van als van stapels lege onbeschreven papier: hamsteren!

Gekleurd touw

4. Hermietkreeften in glazen schelpen

Hermietkreeft in glazen schelp

5. Kleedjes met peter pan kraagjes. ‘k Had gehoopt dat ik mijn kleedje vorige week zou afkrijgen, maar ‘k ga nog eventjes naar deze foto moeten staren vrees ik. Hopelijk vind ik wat tijd (en goesting!) deze week.

Kleedje met peter pan kraagje

6. Honden die zich in hun kostuum inleven

Superhond

7. Veren

Veren

8. Middeleeuwse fabeldieren

middeleeuwse fabeldieren

9. Watermeloen! Hoogstwaarschijnlijk mijn favoriete fruit (‘k moet mijzelf niet dwingen om water te drinken als ik dat eet!) en met de pitjes kun je allerlei grappige dingen doen. Mooi sorteren bijvoorbeeld. Of keihard naar uw vriendje katapulteren…

Watermeloen

10. Illustratie van Gabriella Barouch, ontdekt via Imaginative Bloom

Beer

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Sofie July 5, 2011 at 9:06 pm

  Hoi,
  Leuk blog die je hier hebt, ben het al een tijdje aan het volgen. Ik ben hier via Katrijn haar blog gekomen denk ik. Mooi mooi 🙂 Doe zo verder zou ik zeggen.
  grts

  • Reply Plutomeisje July 8, 2011 at 8:31 am

   Dank u 🙂
   ‘k Ben jouw blog ook al gaan bekijken en gelezen en goedgekeurd, hij staat al in mijn feeds.

  Leave a Reply