Daily Life

Mad Tea Party!

‘t was hier maar stil de laatste dagen, zo stil dat ik er een beetje ambetant van kwam. Vorige week schreef ik wel een post over het Parfait jurkje dat ik maakte, maar dankzij het slechte weer en mijn compleet ontbrekende talent om voor fotomodel te spelen, bleven geschikte foto’s uit. Misschien dat ik deze middag mijn allerliefste broertje kan overtuigen om eens voor fotograaf te spelen, alleszins, die post volgt zo snel mogelijk!

Het grootste deel van mijn week bracht ik echter door in de keuken, samen met mijn oven. Ik liep al een hele tijd (idioot lang) rond met het idee om nog eens een dessertmiddag te houden, maar nu met Mad Tea Party thema. Er moesten dus gekke cupcakes en monstertaarten gemaakt worden. Over het resultaat kan u zelf oordelen:

Mad Tea Party - Monstercake

Cupcakes!

Er schoot niet veel van mijn mes over toen ik de taart wou aansnijden

Mad Tea Party - Monstertaart

Oorspronkelijk wou ik een Red Velvet Cake maken, maar zoveel rode kleurstof had ik dus niet in huis. De taart werd dan maar Mad Velvet Cake gedoopt of liefkozend “monstercake”. Die laatste naam was vooral toepasselijk omdat je met 1/16 al behoorlijk vol zat…

Mad Tea Party - Monstertaart

Alsof er met de aanwezige cupcakes en 1kg pannenkoeken al niet meer dan genoeg was voor onze bende van 10 man, kwam Miss Muffin ook nog eens aanzetten met haar Mad Tea Party themed witte chocoladetaart met bosbessen….

Mad Tea Party - Mad Hatter Cake

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply