Link Love

Link Love

Ik mag dit weekend genieten van mijn heaps of free time, want ik heb helemaal niets gepland! Vorige week was het een soort drukte waar ik van kan genieten, maar die mij tegelijk frequent barstende koppijn bezorgt. Ik weet niet echt of daar iets aan te veranderen is (gewenning?), anders graag!

‘k Wil mijzelf namelijk een ietwat drukker schema gewoon maken, een beetje productiever enzo. De eerste stap tot die zelfverbetering houdt in mijn geval altijd inlezen in en dat is dus waar ge mij vandaag de hele dag kunt vinden, aan de tafel, met een stapeltje afgedrukte artikels voor mijn neus, studeren voor zelfverbetering… Geen idee of het er ook effectief van gaat komen, maar als we er niet op één of andere manier aan beginnen, dan komt het er zeker niet van. 🙂

Voor jullie heb ik ook het ideale leesvoer samengeraapt: een paar van mijn favoriete artikels en een paar tutorials die ik de afgelopen dagen op internet tegen kwam. Perfect om een regenachtige zondag door te komen. Laptop of stikmachine, een kop warme drank naar keuze, beetje muziek en genieten maar!

Photojojo - How to make cinemagraphs

‘k Heb het deze week wel voor bewegende foto’s, helaas niet in een fotoalbum zoals bij Harry Potter, maar binnenkort (hopelijk) op mijn en uw blog dankzij deze tutorials: how to make cinemagraphs & how to make GIF’s.

Interessant om te lezen was dit artikel over de ondergang van tweedehandswinkels. Het artikel focust vooral op kledij, maar de lijn kan gerust doorgetrokken worden naar meubels, want let’s face it, Ikea meubels zijn niet gemaakt om te blijven meegaan… U heeft er met andere woorden een excuus bij om wel dure designmeubels en kleren aan te schaffen, de volgende generaties zullen u dankbaar zijn! 🙂

Make an planner

Bij Craftsnob was er een tijdje terug een sewing 101 waarbij werd uitgelegd hoe je bovenstaande shopper in elkaar steekt.  Love!

DIY Wire Ring

‘k Ben momenteel bezig met het aanleggen van een verzameling ringen (daarbij bijgestaan door Miss Muffin) en als het budget krap wordt zijn tutorials als deze ideaal. Gewoon nog zilverdraad vinden die dik genoeg is en ik kan beginnen!

Stamp Carving tutorial

Deze tutorial doet het dan weer kriebelen om nog eens wat stempels te maken, zij het op een ander niveau dan al de rest. ‘k Vind de camera stempel echt de max en daar zou ik mijn laatste restje goede carving block wel eens aan willen opofferen, daarna ga ik vooral moeten uitkijken naar een ander materiaal, want die beige/roze blokken zijn mijn vriendjes niet…

Wat ik ook nog leuk vind deze week is deze studio tour, deze DIY krullen tutorial & deze head scarf tutorial (ik mis mijn lang haar als ik zoiets zie), deze loco for localmensen die de sprong wagen (proficiat & veel succes!)! 🙂

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Sofie July 25, 2011 at 10:41 am

    Die ringen zijn super, die ga ik zeker ook eens proberen 🙂

  • Leave a Reply