Link Love

Link Love

Link Love

Vanaf nu mag u mijn Link Love posts op vrijdag verwachten, na een korte beraadslaging met mijzelf wou ik namelijk mijn vaste blogposts iets meer spreiden, kwestie van mijn mentale blogschema beter te benaderen in het echt. ­čÖé

Random:

  • Hebben jullie soms ook het gevoel, wanneer je een bepaald kleedje ziet hangen dat je het ook gewoon zelf zou kunnen maken? Ik krijg die gedachte vaak wanneer ik aan het rondkijken ben op sites al Modcloth en ik was blijkbaar niet de enige. Op Sew Weekly kwamen ze op het idee om een passend (bestaand) patroon te zoeken dat goed lijkt op een kledingstuk uit een (online) winkel en vervolgens wat tips mee te geven hoe je het patroon nog verder kan aanpassen. Hun lijstje Make This Look kledingstukken is ondertussen al serieus aangegroeid en is zeker eens de moeite om te bekijken.
  • Een overdosis videos┬ávan Greg ‘Craola’ Simkins
  • How I stay organised door Morea Seal. ‘k Ben nogal bezig met hoe ik mijzelf beter kan organiseren en hoe ik ook effectief kan doen wat er op de to do lijst staat. Niet gemakkelijk om mijn (slechte) gewoontes te veranderen, maar posts als deze zijn wel nuttig (+ inspiratie!), kga alleszins een paar van haar lijstgewoontes eens proberen. Gedurende 20 tot 60 dagen ofzoiets, naar’t schijnt duurt het zolang eer je een nieuwe gewoonte hebt aangeleerd…

D.I.Y’s & Tutorials:

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply