Daily Life

Something new!

Plutomeisje.be - nieuw blogdesign

Goeiemorgen! Ja, ik weet dat zondagochtend veel te vroeg is om enthousiast te doen, maar ik wou jullie graag voorstellen aan de nieuwe look van mijn blog. Ik was het oude kleurenschema een beetje beu + vond het te donker + wou twee zijbalken + ‘t mocht allemaal wel ietsje breder. Na een weekje hard prutsen (en vloeken), ben ik tevreden met het resultaat!

Vanaf nu kunnen jullie de navigatie aan de linkerkant vinden, rechts staan er… erm.. prentjes. Ik kan het niet beter omschrijven, ‘t is een verzameling buttons en linkjes naar andere blogs die vroeger helemaal onderaan verdoken in mijn zijbalk stonden. Onder de banner zijn er ook twee knopjes bijgekomen: D.I.Y. (met al mijn tutorials) en Home Improv (met alle Home Improv posts).

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply