Handmade

Visitekaartjes

Look what I made!

Naamkaartjes

Van een stapel oude visitekaartjes die ik nog had liggen, maakte ik er een paar nieuwe. Op erg professionele wijze met een stiftje, lijm en mijn verzameling washi-tape. Wat vinden jullie ervan?

Langs de ene kant ben ik er best wel trots op (al die kaartjes die niet moeten weggesmeten worden + ‘t is vrolijk en handgemaakt), maar langs de andere kant geneer ik mij een beetje. Durf ik dat wel uitdelen aan mensen? Gelukkig beperkt mijn visitekaartjes doelgroep zich voorlopig nog tot mensen die zeggen dat ze een tas van mij cool vinden, kwestie van ze geen excuses te geven à la “‘k was uw email adres kwijt”. ‘t Is dan toch al een vooruitgang ten opzichte van uw gegevens op een bierviltje te krabbelen?

Later als ik groot ben en met photoshop ofzoiets kan werken, zal ik wel eens echte maken. 😀

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply